HATAY / DÖRTYOL - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Numuneevler Mh. Abdi İpekçi Cd. No5 Dörtyol/HATAY
Vizyon
Başöğretmen Ulu Önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaş bir ülkenin eğitimcilerine en üst derecede hizmet veren bir öğretmenevi olmak. Öğretmenlerimizin sosyal kültürel talep ve ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmen evi olmak. Tüm eğitim camiasının gurur duyacağı bir kurum haline dönüşmek. Eğitimcilerin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek veren bir öğretmen evi olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmeti veren öğretmenlerimize dinlenme ve rahat çalışma ortamı sunmak. Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyaçlarını yetkimiz, olanağımız, çalışma koşullarımız ölçüsünde yanıt vermek. Mutlu bireylerin toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu kültür evi ortamını yaratmak. Çeşitli etkinliklere destek olmak yada öncülük ederek katkıda bulunmak.
Başarılar
Müşterilerimizin artarak devam eden memnuniyet ifadeleri ve her yıl öncekine oranla artan müşteri sayımız.
Otel Odası :29
Öğretim Şekli :
Şehir içi dolmuş ve Şehirler arası ulaşım yollarına çok yakındır.
Numuneevler Mh. Abdi İpekçi Cd. Dörtyol/HATAY
İl merkezine 100 km mesafede olup Dörtyol ilçe merkezindedir.